Close
Bucuresti, Sector 5, Str. Nicolae Manolescu nr. 10, Parter
+40 760 646 611
contact@holistic-mode.ro
Mamei Universale, A fi femeie! A fi mama! A da viata!

Meditez și ma adâncesc în trăirea ce o am, cumva îmi e greu sa realizez cum e sa fii mama fizic, dând naștere, dar cumva retrăiesc asta în fiecare zâmbet al celor care îmi calcă pragul în terapie dar doar… Cumva.

Admirația mea este infinita pentru tot ce poarta numele de Mama.

Știu ca mama este blândă, protectoare, iubitoare, îngăduitoare, creatoare, răbdătoare, acel principiu pogorât din Dumnezeu Adevărat, mama, tata și fiu deopotriva. Sunt convinsa ca nimic nu egalează pe lume și nu se poate compara cu iubirea mamei pentru copil și știți de ce?? pentru ca este asemeni Iubirii pe care ne – o poarta Dumnezeu fiecăruia dintre noi. A fi mama este cred cea mai mare binecuvântare este un act co-creator minunat și magic. Mama este o slujba pe viata, fără concedii, intodeauna neobosita și Întodeauna fericita de „slujba” pe care o are. Mama mai este și cel mai bun maestru și profesor apăsând Întodeauna acele butoane care ne ajuta sa evoluam și sa depășim obstacolele. Nici unul dintre noi nu am fi aici dacă nu ne-ar fi născut o Mama.

Credeți ca este nevoie de o zi speciala în care sa sărbătorim Mama?! Doar în acea zi?

Sărbătorim mama în fiecare secunda a vieții noastre din toate celulele noastre bucuroase ca li s-a dat o șansă imensa. Sărbătorim mama prin fiecare zâmbet, prin fiecare adiere de ghiocei, zambile, liliac, trandafiri și minunății ale Mamei Natura, mamei Pământ,prin fiecare moment de recunoștință, la fiecare răsărit și apus de soare a Mamei Cosmice. Sa ne onoram mamele, sa ne onoram pe noi ca fii și fiice ale unei mame a cărei nopți poate s – au făcut albe stand la căpătâiul nostru și ale cărei zile au devenit neobosite.

Cuvintele îmi sunt prea sărace pentru a mulțumi Mamei, pentru a exprima trăirea și respectul pe care îl port Mamei pentru iubirea ei, pentru rădăcină mea, pentru recunoștință la ceea ce sunt.

Mulțumesc Mama!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *