Close
Bucuresti, Sector 5, Str. Nicolae Manolescu nr. 10, Parter
+40 760 646 611
contact@holistic-mode.ro

Video

Image

Slider

Audio

John Doe
Insert Audio Title Here

Progress Bars

Energy Healing
85%
0%
Holistic Health
50%
0%
Natural Medicines
45%
0%
Tantric Coaching
70%
0%

Countdowns

0%
Energy Healing
0%
Holistic Health
0
Programs
0
Treatments
0
Therapists

Price Table

Basic
[trx_price money="199" period="per day" currency="$"]

  • Star Light Skin Care
  • Body Techniques
  • Therapeutic diets

Standard
[trx_price money="251" period="per day" currency="$"]

  • Star Light Skin Care
  • Body Techniques
  • Therapeutic diets

Enterprise
[trx_price money="541" period="per day" currency="$"]

  • Star Light Skin Care
  • Body Techniques
  • Therapeutic diets

Testimonials

What Our Clients Say About Us

Buna Violeta,
Vreau sa iti spun ca ma simt din ce in ce mai bine, mai vitala si mai optimista!
Iti multumesc!

Luiza C., 36 de aniProfesor

As putea sa scriu foarte multe despre cum mi-au schimbat viata terapiile cu Violeta Dumitrache, dar mi-ar trebui o rubrică specială alocată doar mie!
"Asa ca o sa spun ce este mai important pentru mine, si anume faptul că datorita tie, dedicarii tale si a faptului că nu ai renuntat la acea scânteie divină care e in fiecare dintre noi si pe care ai vazut o in mine, am reusit sa -mi descopăr fricile cele mai ascunse, sa- mi conștientizez măștile, si mi -ai deschis ochii spre o lume plină de iubire pentru TOT!"

Oana S., 34 aniManager

Draga mea Violeta - Iti multumesc ca existi! Intr-o lume dura, nesigura tu ai reusit sa ma ajuti sa imi redescopar echilibrul, forta, vitalitatea si energia de a merge mai departe! Si asta de vreo 8 ani!
"Putem sa ne tratam cu daruri dumnezeiesti atat de simple si placute si asta am invatat-o de la tine: o pilda inteleapta, un “ceiut” minunat, poate atingerea unui fermecator cristal si uleiurile imbietoare si altele si altele. Da! Sufletul meu este multumit si asta este tot ce conteaza! Iti multumesc din suflet pentru tot ce faci si ai facut ca si terapeut pentru toata familia mea ! Mult succes si Te pupam cu drag!"

Cristina O., 40 aniLucrator financiar

Ma plafonasem. Copil, casa, serviciu, o tara straina. Am avut o sarcina dificila, obligatoriu a trebuit sa stau la pat din luna a treia, luand multe kilograme. Letargica pana am primit rezultatele analizelor. Printre altele – diabet zaharat.
"A fost palma care parca mi-a strigat desteptarea, si am sunat noaptea pentru ajutor. Am primit explicatii, sfaturi, solutii cu o voce calma dar ferma. Plina de curaj, am urmat pasii. Dupa o luna, glicemia era ok. Doctorii din Germania mi-au spus ca nu stiu ce am facut, dar sa o tin tot asa. Am si slabit. Sunt alt om."

Crina B., 33 ani, Germania

Despre profesia de terapeut nu stiu să spun mare lucru. Stiu însă, despre mine. Am mers acolo ca un satelit, dar am plecat când Soare, când Lună...
"Acolo am inteles că totul este despre mine și nu despre terapeut. Că nu face minuni cu niciun pacient, decât în măsura în care reușește să-l faca sa conștientizeze că el singur este cel care poate "repara" orice, "umblând" la cauza subtilă. Nu este o ușă deschisă. Este o fereastră deschisă pentru cine vrea să devină conștient de sine, pentru cine vrea să fie implicat. Dă dependență! Cel puțin, mie, asta mi-a produs: dorința de a mă întoarce mereu, mai frumoasă, mai puternică, mai conștientă. Și spun atât de puțin pentru a nu le satisface cititorilor chiar toate curiozitățile. Experimentați singuri. Chiar merită!"

Loredana B., 40 de aniJurist

M-am decis sa apelez la terapie atunci cand am realizat ca am nevoie de ajutor, ca ceea ce am pe suflet (durerea, nelinistea, impasul) nu mai pot fi gestionate pe cont propriu.
Prin terapie mi-a crescut increderea si stima de sine, a aparut o stare generala de bine si o atitudine pozitiva fata de viata, am avut parte de multe bucurii si realizări pe plan material si sentimental, mi-am gasit jumătatea , am invatat sa ma iubesc mai mult pe mine , mi-a crescut rezistenta la stres si toleranta la frustrare sau incertitudine, pielea arata mai sanatoasa si luminoasa!
"Mi-am regăsit pacea sufleteasca si mentala, m-a ajutat sa inteleg mai bine problema cu care ma confrunt, sa eliberez energia vindecarii prin constientizarea situatiei, sa ma conectez la resursele proprii pentru a depasi anumite blocaje si pentru o mai buna cunoastere si dezvoltare personala, sa imi imbunatatesc abilitatile de comunicare, m-a ajutat sa achizitionez un bagaj informativ care ma pot sprijini in momentele dificile."

Nicoleta T., 38 de aniManager

Promo Block

Book A Treatment Or
Join Our Classes!

Map

Call To Action

special offer

21-Day Transformation
Program

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incidi
dunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.