Close
Bucuresti, Sector 5, Str. Nicolae Manolescu nr. 10, Parter
+40 760 646 611
contact@holistic-mode.ro
Incurajez si practic terapiile holistice complementare, fie ca se numesc Fitoterapie, Reflexoterapie si presopunctura, Aromaterapie sau Medicina Energetica. Aceste puternice si minunate „arme” nu fac decat sa completeze medicina alopata si sa stabileasca noi repere si cai de intrare in armonie si vindecare pe toate planurile.

Terapii Holistice si Complementare

“Ia aminte că bătaia inimii, curgerea sângelui prin vine, vindecarea rănilor, frumuseţea ochilor şi minunăţia alcătuirii trupului sunt făcute prin puterea si suflarea Focului cel Viu şi Veşnic care este în fiecare şi al cărui chip se arată în lumină. Dar nu uita că trupul este doar o fărâmă din puţinul care se vede…” – Zalmoxix – “Legile belagine”

Medicina energetică este o filozofie holistică. Ea ne învaţă să fim responsabili pentru crearea sănătăţii noastre.

Medicina energetica

Dacă vrei să cunoşti secretul Universului, gândeşte în termenii energiei, frecvenţei şi vibraţiei.” – Nicola Tesla

„Este o eroare răspandită printre oameni, de a dori să vindeci separat spiritul şi trupul. Păzeşte-te bine de a te lăsa angajat de unul care îţi ingrijeste corpul, fără a-ţi elibera şi spiritul. Spiritul, în primul rând trebuie îngrijit, dacă vrei ca trupul să fie în stare bună.” – Platon

Spiritualitate

“Cine se cunoaşte pe sine, cunoaşte Universul.” – Hermes Trismegistos

Calitatea, caracterul a ceea ce este spiritual sau ce caracterizează o colectivitate umană din punctul de vedere al vieţii spirituale, al specificului culturii sale sunt definiţii ale spiritualităţii. Dacă ne gândim la spiritualitate şi religie, aflăm că ele nu reprezintă acelaşi lucru, deşi se întrepătrund. Religia ţine de forma exterioară, iar spiritualitatea de ceea ce conţine interiorul.

Promovare produse naturiste

Remediile din chimicale nu vor avea niciodată întâietate în comparaţie cu produsele naturii, cu celula vie a plantei, cu efectul final al razelor soarelui, mama întregii vieţi.” – Thomas Edison

Oamenii au fost preocupati dintotdeauna de ideea unei vieţi cât mai lungi. Şi nu a unei vieţi de orice fel, ci a uneia fireşti, o viaţă lucidă şi activă, care să-i dea fiinţei posibilitatea de a lucra rodnic şi de a trăi cu intensitate bucuriile care i-au fost lăsate de Dumnezeu şi la cele mai înaintate vârste.

Fitoterapie

“Dacă o cale e mai bună decât alta, atunci fii sigur că e calea Naturii.” – Aristotel

Plantele au fost create din voinţă divină, in ziua a treia a Facerii, după cum reiese din Biblie – Cartea Carţilor: “Pământul să ogrăslească verdeaţa; iarba purtătoare de sământă, după felul şi asemanarea ei, şi pom roditor care după felu-i să dea rod cu sămânţa-n sine pe pământ.” (Genesa, 1:11)

Reflexoterapie si presopunctura

O persoană se va face bine atunci când se va fi săturat să fie bolnavă. – LAO ZI; Dao de ping

De mai bine de 2000 de ani, medicina tradiţională chineză priveşte corpul fizic uman ca un complex de structuri de diverse niveluri de vibraţie, în esenţă compuse din corpul fizic, Qi-ul (energia vitală) şi spirit.

Aromaterapie

“Aromaterapia creează miresme pentru gânduri.” – Joey Reiman

Aromele pot să ne stimuleze, să ne inspire şi să ne încânte. Pentru că simţul mirosului este legat atât de îndeaproape de memorie si emoţie, aromele şi puterea glandei pineale merg mână în mână. Mirosul poate declanşa amintiri şi emoţii puternice, ne poate duce înapoi în copilărie sau în alte tărâmuri. Prin alchimia miresmelor, aromele pot reface o experienţă totală de sentimente, imagini şi sunete.

Produse Naturiste

Importantă nu este mâncarea din viaţa ta, ci viaţa din mâncarea ta.” – Steve Meverowitz

Când organismul ne este încărcat de probleme medicale, de la afecţiuni minore, oboseală, stres, până la boli cronice, apelăm la produse naturiste pentru a readuce corpului echilibrul de care are nevoie.

Suplimente nutritive

“Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă.” – Michel de Montaigne

„Suplimentele nutritive sunt preparate condiţionate sub forma de tablete, capsule, drajeuri, pulberi sau lichide, care au în compoziţia lor nutrienţi şi/sau alte substanţe comestibile, care sunt consumate în cantităţi definite, în mod suplimentar faţă de aportul alimentar obişnuit.” – Ministerul Sănătăţii